- Etusivu›
- Kaiuttimet›
- Sisäänrakennettavat & ulkokaiuttimet›
- BWCWM7-3S2WH
Bowers & Wilkins CWM7.3 S2 Musta
Bowers & Wilkins CWM7.3 S2 – eksklusiivinen kolmitiekaiutin seinään asennettavaksi, kompromissitonta hi-fi-laatua
CWM7.3 S2 on suuri, tinkimätön ja audiofiilinen kolmitiekaiutin seinään, joka voi tyydyttää jopa erittäin vaativat korvat. Edullisempaan CWM7.4 S2 -malliin verrattuna siinä on peräti kaksi vankkaa 6” Aerofoil-bassoelementtiä, ja kruununa saat lisäksi B&W:n ainutlaatuisen Continuum FST-keskiäänielementin, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan äänen ja instrumenttien toiston.
CWM7.3 S2 on suurin malli B&W:n CI700 S2 high-end -sarjassa. Halvempaan CI600-sarjaan verrattuna 700-malleissa on vielä paremmat elementit, eksklusiivinen jakosuodin ja (paitsi CCM7.5 S2) integroitu takakotelo Flowport-refleksivirityksellä. Tämä antaa täyden hallinnan matalista taajuuksista ja parantaa äänenlaatua merkittävästi musiikille ja elokuville.
Sekä musiikille että kotiteatterille
Riippumatta siitä, kuunteletko musiikkia vai elokuvien ääniä, CWM7.3 S2 tarjoaa suorituskykyä ja voimaa, joka voi helposti kilpailla monien perinteisten kaiuttimien kanssa eksklusiivisessa luokassa. CWM7.3 S2 on ilmeinen valinta pääjärjestelmääsi, jossa sen tulee olla mahdollisimman hyvä. Se voi olla joko stereojärjestelmään tai etujärjestelmäksi kotiteatteriisi. CWM7.3 S2 on myös erinomainen keskikaiutin, ja tähän käyttöön keskiääni/diskanttiosio voidaan kääntää 90 astetta, jotta saat oikean äänen leviämisen.
Huippulaatu maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä
Jos haluat huippulaatuista sisäänrakennettua ääntä, CWM7.3 S2 on ultimaattinen ratkaisu, mahdollisesti täydennettynä pienemmillä seinä- tai kattokaiuttimilla CI700 S2 -sarjasta sivu/takakanaviin ja muihin huoneisiin. Ja jos sinun on joka tapauksessa suunniteltava ja toteutettava sisäänrakennusratkaisu, miksi et saisi siitä kaikkea irti? Esimerkiksi remontin kokonaiskustannuksiin verrattuna huippulaatuisen kaiuttimen valinnan lisäkustannus on pisara meressä, ja nautit erinomaisista äänikokemuksista monien vuosien ajan.
HUOM: CWM7.3 S2 käyttää täsmälleen samoja asennusreikiä kuin aiempi versio CWM7.3:sta. Voit siis nopeasti ja vaivattomasti päivittää kuultavasti parempaan S2-ääneen, jos haluat.
Eksklusiiviset Bowers & Wilkins -ratkaisut tarjoavat poikkeuksellista ääntä
CWM7.3 S2:n varustelu jättää monet perinteiset kaiuttimet varjoonsa. Useita teknisiä ratkaisuja B&W:n eksklusiivisesta 700-sarjasta on siirretty suoraan CI700-sarjaan, eikä olekaan ihme, että saat poikkeuksellisen äänenlaadun, vaikka kaiuttimesi olisivat piilotettuina seiniin ja kattoon.
CWM7.3 S2:n todellinen tähti on "reunaton" FST-keskiäänikaiutin, jossa on kudotusta Continuum-materiaalista valmistettu kalvo. Tämä ratkaisu on alun perin kehitetty tinkimättömään 800-sarjaan, ja se takaa kristallinkirkkaan äänen toiston äänille ja instrumenteille.
Kaksi 6” bassoelementtiä käyttävät samaa ultrakevyttä ja ultrajäykkää Aerofoil-kalvoa, joka löytyy suurista kolmitiekaiuttimista 700-sarjassa. Ja edistynyt Carbon Dome -diskantti tarjoaa yksityiskohtaisuutta ja musiikillisuutta, johon harvat kilpailijat pystyvät edes lähelle.
Uniikki backbox-ratkaisu optimaaliseen äänenlaatuun
B&W on päättänyt rakentaa CWM7.3 S2:n bassorefleksiperiaatteen mukaisesti saadakseen täysin optimaalisen äänenlaadun. Tämä vaatii kotelon, ja CWM7.3 S2 onkin varustettu integroidulla backboxilla. Tällä tavalla eliminoidaan kaiuttimen takana olevan tilan hallitsematon vaikutus, ja samalla pääset nauttimaan B&W:n eksklusiivisesta Flowport-teknologiasta bassorefleksiaukossa.
Aivan ainutlaatuisena hienoutena mukana tulee ylimääräinen "reservoir-box", joka laajentaa kotelon tilavuutta ja mahdollistaa siten vielä syvemmän bassotoiston. Jos seinässä on tilaa, tätä ylimääräistä backboxia kannattaa ehdottomasti käyttää, eikä se ole edes hankalaa – reservoir-box on nimittäin nerokkaasti saranoitu, joten se voidaan viedä kaiuttimen tavallisen leikkausaukon kautta. Integroidun backboxin ansiosta voit samalla asentaa CWM7.3 S2:n mihin tahansa seinään ilman, että sinun tarvitsee miettiä esimerkiksi paloturvallisuusmääräyksiä.
Katso artikkeli ”Milloin minun pitäisi käyttää backboxia?”